Az örömhír: a kapu újra nyitva, azaz a malom ismét megtekinthető. Október 31-ig - szezonzárásig - hétfő kivételével minden nap 10-től 18 óráig látogatható a Velemi Malom. A belépőjegy ára nem változott: felnőtt 400 Ft, kedvezményes (gyermek, diák, nyugdíjas) 200 Ft. Kérem, a csoportos látogatást előre jelezze a velemi.malom@gmail.com e-mail címen, vagy ezen a telefonszámon: 06/30-389-50-67. Időpontegyeztetéssel szezonon kívül is szívesen látom az érdeklődőket. 

A malom Velem községben található, Rákóczi utca 1. szám alatt. A cím csalóka, hiszen maga a falu még jóval feljebb kezdődik el, de a földrajzi határ bizony az első "Köszöntjük Velemben!" táblánál van, még ha ez egyben Kőszegszerdahely utolsó házával esik is egyvonalba. De rögtön a tábla után egy parkoló jobbra, ahonnét visszasétálva az út túloldalára a kanyarban ott is találjuk a malom kapuját.

Igen, mindez azt is jelenti egyben, hogy a karbantartás folyamata a tervek szerint halad. Persze kisebb-nagyobb munkák mindig adódnak egy ilyen birtokon, a kisebbek folyamatosan végezhetőek, azaz a terület napról napra szépül tovább; a nagyobb feladatokat pedig szezonon kívülre kell időzíteni. Kedvcsinálóul lapozzon bele galériánkba, igyekszem minél többet fotózni, és a képeket folyamatosan feltölteni.

Szerző: molnárleány  2009.09.15. 02:21 Szólj hozzá!

Címkék: galéria cím nyitvatartás belépő elérhetőség

A bejegyzés trackback címe:

https://velemimalom.blog.hu/api/trackback/id/tr81382676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása