Közlemény

 

Tájékoztatjuk a kirándulókat, természetjárókat, az érintett körzet lakosságát, hogy a Kőszegi-hegységben található Hörmann-forrás - Velem erdészeti feltáróút felújítását az erdőgazdaság megbízása alapján a Colas Zrt. megkezdi. Ezen út Hörmann-forrás és Velem delta közötti szakasza 2010. 04.19-től várhatóan 2010. 10.15-ig a gépkocsi és a gyalogosforgalom elől lezárásra kerül. A gyalogos turistaforgalom a kijelölt turistautakon a felújítás ideje alatt is zavartalanul folytatódhat.

Megértésüket és türelmüket előre is megköszönve:

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Forrás: Írottkő Natúrpark

A megfejtés: az út a nagy elágazástól  (ahol Velem felől Kőszeg vagy a Szent Vid irányába lehet kanyarodni) lesz lezárva, csak a Szent Vid felé. Az erdészet április 19-edikével adta át az utat a kivitelezőnek, akik szakaszosan újítják fel a teljes útfelületet a kereszteződéstől a forrásig. Így október 15-ig a fent említett területet autóval nem lehet majd megközelíteni, de a felújítás pontos üteméről, az aktuálisan lezárt szakaszok pontos helyéről a kivitelező tud csak felvilágosítást adni.

Szerző: molnárleány  2010.04.19. 21:19 Szólj hozzá!

Címkék: velem kőszeghegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://velemimalom.blog.hu/api/trackback/id/tr401935575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása