Volt ma egy film a Duna tv-n, egy sorozat: Pannonia 3 keréken, melynek mai epizódja a kőszegi hegyek közé kalauzolt. Két utazó egy oldalkocsis Pannonia motorkerékpáron járta a magyar határvidéket, s a 16. rész a Bozsok - Írottkő - Velem - Cák - Kőszeg füzér mentén szövődött. Pillanatok csak: hangulatok, képek, arcok, emlékek cseppjei férnek bele 35 percbe, szubjektíven válogatott cseppek persze. Most azt láthattuk, milyen ez a táj két világjárt vándor szemével. Köszönjük, hogy erre jártak.

A sorozat szombat délutánonként a Dunán, az ismétlés pár résszel lemaradva pedig a Duna II-n, hétfőnként. Szöveges beszámoló a túra blogján, a túra során készült fotók pedig a galériájukban. Mindkét helyre a Velemet érintő anyagot linkeltem.

Szerző: molnárleány  2011.02.05. 23:27 Szólj hozzá!

Címkék: velem

A bejegyzés trackback címe:

https://velemimalom.blog.hu/api/trackback/id/tr752641251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása