Egyrészt, akármilyen kellemes idő van, a patak mellett sokkal hűvösebb az idő, a malomházról nem is beszélve... Ez utóbbi méteres kőfalai mindig biztosítják a hűs klímát - nem árt, ha van az embernél egy pulcsi, amíg végigsétál a malomban.

Másrészt a szemetelés aljas dolog. Nem csak azért, mert már számtalan üdítős flakont szedtem ki a patakból. De gondoljunk bele: a hegyekben, az erdőben leejtünk egy csokipapírt - azt előbb-utóbb lemossa az eső a patakba, a hegyi források a Szerdahelyi-patakban egyesülnek, az a Gyöngyösbe folyik... De egyébként is, ha az erdőbe el tudtuk vinni valamit, akkor haza is el tudjuk cipelni (főleg ha kiürült, azaz könnyebb is már a hátizsák) - ugyannyi erő a zsákba visszatenni a szemetet, mint ledobni a földre és otthagyni. Apróság...

Harmadrészt programajánló. Április 17-én este 7-kor, Ataru tavaszváró Sakura koncert Szombathelyen. Taiko - azaz japándob, de a részletekről a honlapjukon.

Szerző: molnárleány  2010.04.17. 01:09 Szólj hozzá!

Címkék: ajánló patak

A bejegyzés trackback címe:

https://velemimalom.blog.hu/api/trackback/id/tr581928405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása